Ervaringen van deelnemers

In de wekelijkse yogales kom ik helemaal tot rust. Ilse zorgt voor een warme, rustige en ongedwongen sfeer. De yogaposes worden goed uitgelegd en aangepast aan onze noden. Achteraf voel ik me helemaal ontspannen. Sinds ik hier yoga volg kan ik in het dagelijkse leven beter omgaan met stress en spanningen door oefeningen toe te passen. Een warme aanrader!                                                                                                                                          S.V.H uit Kampenhout

Wat ik het leukste vind aan de yogalessen is dat ik mijn lichaam op een hele andere manier leer kennen. We doen verschillende soorten oefeningen over ontspannen en loslaten. Nadien voel ik verschillende plekken in mijn lichaam warm worden, wat echt een fijn gevoel geeft. Op het einde van elke les is er steeds een relaxatie- of meditatiemoment voorzien waardoor ik helemaal ontspannen in mijn bed kan kruipen.                                                   E.C uit Kampenhout

Onder begeleiding van een rustige stem en begeleid door een ervaren lesgeefster kan ieder op zijn eigen tempo deelnemen aan de yogales. Je wordt er bewust van je lichaam zowel fysiek als mentaal door de aangeboden oefeningen. Door inspanning en ontspanning gaat je lichaam tegen het einde van de les helemaal in “relax-modus”. Je gaat naar huis met een warm gevoel, een leeggemaakt hoofd en niet te vergeten met een heel fijn gevoel.            I.V uit Kampenhout

Waarom ik yoga bij Ilse zo leuk vind? Ik heb door de jaren heen allerlei vormen van groepssporten geprobeerd maar heb nooit echt mijn ding gevonden. Ik keek altijd uit naar het einde van de les en hield het dus ook nooit lang vol. Tot ik yoga begon te beoefenen! Ik heb nog nooit op de klok gekeken en heb steeds spijt als de les weer voorbij is. De afwisseling van inspanning en ontspanning maakt dat ik yoga reeds 3 jaar volhoud en er telkens weer naar uit kijk.         K.J uit Kampenhout