Ervaringen van deelnemers

Getuigenis over het yogakampje: Het is eens iets totaal anders maar de kinderen vonden het fantastisch. De kinderen hebben ons verteld dat juf ilse echt lief en grappig is. Ze hebben ons ook hun nieuwe kunstjes getoond en waren hier fier op. Ze neemt echt tijd met alle kinderen, kortom zeker een aanrader voor de volgende verlofperiode en onze kinderen zullen zeker van de partij zijn. Dank je voor de leuke ervaring.  N.B. (mama van L en L) 

Getuigenis over het yogakampje: Mijn zoontje van 6 vond kampjes vreselijk.
Elke keer kwam hij overprikkeld naar huis door de chaos, drukte, … en elke ochtend weende hij om op kamp te vertrekken. We besloten daarom om kampjes even op hold te zetten. Tot we het crea/yoga kampje bij juf Ilse ontdekte en dit toch probeerden en wat zijn we hier blij om!
Nog nooit zag ik mijn kind (en zijn neefje) elke ochtend opnieuw zo enthousiast om naar het kampje te vertrekken. Elke dag vond hij het jammer als het kampje voorbij was en telde hij weer af naar de volgende dag. Ik voelde ook echt dat hij ontspannen thuis kwam, zijn hele ‘kamptrauma’ was meteen verwerkt.
Ondertussen volgt hij ook yogalesjes bij juf Ilse. Ook hier telt hij de dagen/uren/minuten af tot aan de volgende les. Fantastisch! Bedankt, Ilse! L.D.P (mama van Vic) 

Getuigenis over het yogakampje: Mijn twee kinderen (7 en 10 jaar) hebben meegedaan aan het crea- yogakamp. Ze vonden het leuk dat ze dagelijks een bezoekje konden brengen aan bevriende paarden en dat ze er op los konden knutselen. Yoga was erg speels gebracht. Ze proberen soms nog een yoga-diertje thuis na te doen. Best grappig. Verder omschreven ze ‘juf’ Ilse als erg geduldig en lief. Ze kregen bovenal de kans om daar tot rust te komen. Net wat ze nodig hadden. D.H. ( mama van Emma en Oscar) 

In de wekelijkse yogales kom ik helemaal tot rust. Ilse zorgt voor een warme, rustige en ongedwongen sfeer. De yogaposes worden goed uitgelegd en aangepast aan onze noden. Achteraf voel ik me helemaal ontspannen. Sinds ik hier yoga volg kan ik in het dagelijkse leven beter omgaan met stress en spanningen door oefeningen toe te passen. Een warme aanrader!                                                                                                                                          S.V.H uit Kampenhout

Wat ik het leukste vind aan de yogalessen is dat ik mijn lichaam op een hele andere manier leer kennen. We doen verschillende soorten oefeningen over ontspannen en loslaten. Nadien voel ik verschillende plekken in mijn lichaam warm worden, wat echt een fijn gevoel geeft. Op het einde van elke les is er steeds een relaxatie- of meditatiemoment voorzien waardoor ik helemaal ontspannen in mijn bed kan kruipen.                                                   E.C uit Kampenhout

Onder begeleiding van een rustige stem en begeleid door een ervaren lesgeefster kan ieder op zijn eigen tempo deelnemen aan de yogales. Je wordt er bewust van je lichaam zowel fysiek als mentaal door de aangeboden oefeningen. Door inspanning en ontspanning gaat je lichaam tegen het einde van de les helemaal in “relax-modus”. Je gaat naar huis met een warm gevoel, een leeggemaakt hoofd en niet te vergeten met een heel fijn gevoel.            I.V uit Kampenhout

Waarom ik yoga bij Ilse zo leuk vind? Ik heb door de jaren heen allerlei vormen van groepssporten geprobeerd maar heb nooit echt mijn ding gevonden. Ik keek altijd uit naar het einde van de les en hield het dus ook nooit lang vol. Tot ik yoga begon te beoefenen! Ik heb nog nooit op de klok gekeken en heb steeds spijt als de les weer voorbij is. De afwisseling van inspanning en ontspanning maakt dat ik yoga reeds 3 jaar volhoud en er telkens weer naar uit kijk.         K.J uit Kampenhout